Crèmelien

ONS VERHAAL

Crèmelien, dat zijn Martijn & Carolien. Als jong koppel hadden we samen een droom…

In januari 2014 hebben we het diploma ijsbereider aan de Gelato University van Bologna In Italië behaald. De Italianen lieten ons proeven van hun vakmanschap en toonden ons hun passie voor het ijs maken. Ze inspireerden ons met hun visie op ijs: vers ijs, vol smaak, bereid met verse producten.

Samen willen we jullie elke dag laten proeven van een lekker, vers en kwaliteitsvol ijsje!

Tot binnenkort!

ONS IJS

Bij Crèmelien draaien we dagelijks vers ijs en daarvoor is enkel het beste goed genoeg. We zijn ervan overtuigd dat elk ingrediënt van de beste kwaliteit moet zijn om een kwaliteitsvol product te bekomen en daarom gebruiken we enkel de beste natuurlijke grondstoffen: melk, room, suiker. Je zal bij ons dan ook geen artificiële kleurtjes, kunstmatige smaakstoffen of bewaarmiddelen terugvinden.

Ijs kan je op verschillende manieren maken. Voor ons ijs op basis van melk kiezen wij ervoor om het “warme proces” te hanteren. We pasteuriseren onze basisbereiding zodat alle smaken zich optimaal vermengen. Het resultaat: een betere smaak en structuur.

ONZE SMAKEN

Bij Crèmelien bieden we u tijdens het hoogseizoen een assortiment van meer dan 30 verschillende smaken. Toppers zijn Kinder Bueno, Ferrero Rocher, Kinder Surprise, gezouten karamel. Om dan nog maar te zwijgen van de witte chocolade met gepofte rijst … en witte chocodip om jullie nog meer waterachtig te maken

Daarnaast kunnen diabetespatiënten of mensen met een allergie voor gluten en lactose ook bij ons terecht voor een heerlijk ijsje. Ons suikervrij ijs is gezoet met Stevia, al onze sorbetsmaken bevatten enkel water, suiker en vruchten.